18 mai 2006

Realitatea TV #2

Data: 3 iulie 2005, 18:03:50

Subiect: emisiunea in curs

As putea sa va ofer consultanta in economie. O mica verificare e buna intotdeauna. De pilda, cresterea leului in raport cu euro nu genereaza automat cresterea standardului de viata in Romania, ba, uneori, chiar genereaza o scadere a acestuia. De asemenea, alocatia pt. mame e un mare furt, deoarece mama trebuie sa fie angajata in ultimele 6 luni - destul ca sa se angajeze daca are pile, si sa fie data afara daca n-are. Mai, mult, femeile fara carte de munca dar cu copii muncesc (statistic) mult mai mult decit cele cu carte de munca si cu copii. Daca tot nu vrem sa ajutam saracii trebuie sa dezafectam sistemul de invatamint, care reprezinta un transfer urias catre saraci. Nu e deloc absurd sa cresti tva si sa dai la saraci, din contra e o idee f. buna. Samd. Daca doriti explicatii, va rog sa imi raspundeti.

Raspunsul:

Data: 5 iulie 2005

Subiect: Re: emisiunea in curs

Multumim pentru atentie si mesaj, va rog sa ne transmiteti numarul dvs de telefon (fix, mobil), in curind emisiunea UNU la UNU va introduce si o foarte scurta rubrica dedicata telespectatorilor activi si sunt convinsa ca vom mai auzi unii de altii!

Cu cele mai bune ginduri, ----------

realizator

N-am mai auzit unii de altii, si, de fapt, emisiunea lui Sorin Ionita (Director de programe la SAR) a fost modificata drastic in sens negativ, iar apoi a disparut complet.

Niciun comentariu: